Endnu en gang er det lykkedes mig at lokke et par talentfulde dansere med i studiet. Camilla der efterhånden har været udsat for lidt af hvert lige fra mel til trampoliner, og Sara der var debutant i mit studie.

Idéerne til hvad der skulle ske var mange, men mange af dem vidste sig at skulle gemmes til en anden god gang, eller til rekvisitterne er helt færdigudviklede. Så denne gang blev udgangspunktet pink i pink. Jeg tog de damer med på råd om hvilken farve baggrund der kunne være spændende, og valget faldt på en lækker pink farve, der ikke før er set i mit arsenal.

Inspireret af billeder hvor subjekt og baggrund har samme farve skaffede pigerne tøj i nogenlunde samme farve, men også farver og mønstre der kunne stå i kontrast.

Camilla og Sara er eksperterne på den dansemæssige del, men jeg prøver da at smide lidt danselingo i ny og næ… oftest forstår vi hinanden og alle parter deltager med idéer og ændringer til setuppet. Denne gang var Camilla også forfremmet til røgmaskinefører – ikke dermed sagt at det var hendes skyld at vi udløste de automatiske røglemme, men der var rigtig meget røg i lokalet.

Sara Cordes

Danse og gymnastiklærer på BGI-akademiet og tidligere gymnast på DGI’s 12 verdenshold (NDPT12).

Sara har en studentereksamen med tilhørende dansegrunduddannelse fra den kongelige balletskole… bum!

Håber ikke at det er sidste gang hun er lokket med i studiet.

Camilla Tolstrup

Danse og gymnastiklærer på BGI-akademiet og flittig instruktør og gymnast på diverse rutinerede gymnastik og dansehold. Camilla er alt andet end debutant og jeg har snart skudt billeder af hende når chancen har budt sig i omkring 8 år… og vi er da ikke færdige endnu.