Nu er det jo ikke hver dag at man bliver bedt om at lave en plakat til brug i en musikvideo, og for at gøre opgaven endnu mere speciel, så skulle Tobias Rahim trylles om til en kentaur. Ikke lige min typiske fotoopgave, så der blev hurtigt lige lavet en hurtig test med undertegnede som model, og det var lovende for det endelige resultat.

Dagen startede med et lille lækkert photoshoot i Nilokas fotostudie i Århus, hvor vi skulle have krøllet den over 2 meter høje Tobias Rahim ind i et lidt lavloftet men hyggeligt studie. Tobias der ud over at være en høj veltrænet mand, også er enormt rar fik næsten fra første sekund øje på den gule baggrund på holderen, og mente at den ville ramme stilen perfekt. Tobias var desuden superfed at skyde fordi han selv vidste hvad han ville have, og i den grad også havde indstuderet poseringer der passede til musikeralteregoet 🙂

Det primære mål med dagen var at skyde kentauren, men der blev selvfølgelig også skudt mere regulære men absolut ikke almindelige portrætter… eller der var ihverfald ikke hest på.

Udstyr: Til alle billederne blev der brugt en Elinchrom ELB 500 enhed med 2 flashhoveder. Den ene bag Tobias med en lille reflektor til at oplyse baggrunden, og den anden fra siden (det var den på det hestebillede vi skulle bruge). Her var der påmonteret en 1 meter octabox (shallow). Kameraet er et Nikon D5 påmonteret en 105 mm f/1.4 og ud over det mest babyolie og et par forskellige baggrunde.

Billedet er sammensat af 3 billeder fra istock, samt portrættet vi skød i Århus. Det ene stockbillede er hesten, det andet jorden og det tredje himlen. Derudover indeholder de forskellige lag en masse brushes og farvekorrektioner lavet i kurves adjustment layers.

Der er street credit til dem der finder plakaten i musikvideoen når den udkommer… skal selvfølgelig nok give lyd.

Indtil da kan i nyde en af hans tidligere musikvideoer her.